Banner-Bulgari1

Святий Юда-Тадей – покровитель у складних ситуаціях

В кожного в житті трапляються моменти, коли опускаються руки, коли попадаєш в безнадійне становище, коли здається, що все, що робиш – марно. Тоді на допомогу приходить Віра в Бога!

Віра, як один з етапів саморозвитку, як важлива складова нашого життя, здатна творити чудеса. Поняття віри – це не просто казати: «Я вірю», це вірити щиро і безумовно. В кожного воно індивідуально, говорячи: «Я вірю», ти не зможеш обдурити самого себе (свій внутрішній світ), віриш ти чи ні.

Багато бізнес тренерів, тренерів особистого розвитку, тренерів з наддосягнень, самі переконались в силі Віри і активно рекомендують її як складову, без якої не можливо досягнути успіху в будь-якій сфері життєдіяльності людини.

Сьогодні розкажу вам про Святого, опікуна всіх знедолених, котрий допомагає у складних та безнадійних ситуаціях, адже за віруваннями, він має від Бога ласку приходити на поміч тим, хто потрапив у скрутне становище.

Святий Юда-Тадей. Про Святого Юду-Тадея мало хто чув. Він був одним з 12 апостолів Ісуса Христа, та близьким Його родичем. Через своє ім’я – Юда, його часто ототожнювали з Юдою Іскаріотом, зрадником, що продав Ісуса Христа. Та зараз, все більше і більше християн молиться та просить про допомогу в Господа через його посередництво.

Для власників бізнесу, топ менеджерів, багатих чи бідних людей, для всіх важливо знати, що є такий Святий, котрому можна буде розповісти про свої негаразди та попросити про їх вирішення: про допомогу на роботі, вдома, в сім’ї, в особистому житті, в фінансовому плані, в коханні.

Мені особисто, Юда-Тадей допомагав не одноразово, тому я переконаний, що якщо у вас виникли проблеми, ви можете з впевненістю звертатись до Господа через нього, головне вірити і він обов’язково вам допоможе! Проте, не варто забувати, що крім молитви та віри, від вас необхідні дії, котрі також допоможуть вирішити вашу проблему, без дії в нього не буде можливості вам допомогти, наприклад: без звертання до лікарів – ви не знайдете того, котрий допоможе вам чи вашим близьким з хворобою, без пошуків роботи – ви не знайдете тої, яка підходить вам, без пошуків ідей для заробітку – ви не натрапите на ту, що принесе вам достаток і так далі. Дії породжують можливості. Вірте і все буде добре!

Щоб переконатись в силі цього Чудотворця, достатньо ввести в «гуглі»: «Юда-Тадей відгуки», «Юда-Тадей», «Юда-Тадей форум», «Юда-Тадей молитви» і т.п., і ви самі переконаєтесь скільком людям він допоміг, а також молитва та віра.

Молитви:
1. Дев’ятниця до Святого Юди-Тадея.
2. Молитва до Юди-Тадея у важких обставинах життя.

Пишіть сюди свої коментарі, як вам допоміг цей Чудотворець та допоможіть, цим самим, іншим людям віднайти для себе такого заступника та друга, як Юда-Тадей!

Поділіться з друзями

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal

Святий Юда-Тадей – покровитель у складних ситуаціях: 5 коментарів

  1. Я пообіцяла Святому Тадею,що скрізь буду поширювати його допомогу мені!!!Я дуже вдячна йому і буду молитися до нього завжди. Моліться до Святого Тадея,вірте і він вам обов’язково допоможе!!!!

  2. Слава Ісусу Христу! Дуже велика подяка Святому Тадеєві за вислухані молитви і прохання! За допомогу при оформленні документів та отриманні громадянства однієї з країн Євросоюзу. Молиться і просить. А головне – вірте. І Святий вас почує.

  3. Я також хочу засвідчити про допомогу від Юди Тадея. Я завжди звертаюся до нього коли я ніяк не можу вплинути на певну ситуацію, І кожного разу я бачу чудо коли допомога приходить звідки навіть не очікую. Навіть якщо сумніваєтеся просто моліться до нього і Вам обов’язково допоможе!

  4. Святий Юда-Тадей допоміг мені у виборі спеціальності. Після молитви Дев’ятниці на 9-й день я вибрав, ту спеціалізацію, яку хотів!!! Також Юда-Тадей допоміг мені у коханні. Ми з моєю дівчиною (вже дружиною) сильно посварилися і я почав молитися до Юди-Тадея, і через деякий час між нами все налагодилося. Тож моліться і буде вам вислухано. Тепер часто звертаюся до Юди-Тадея у важких обставинах. Його сила справді дуже велика і творить чудеса! Я довіку буду вдячний Юді-Тадею

  5. Моліться до цього могутнього заступника Святого Юди-Тадея.Він всіх вислухає і за кожного заступиться перед Ісусом Христом.Мені багато раз допомагав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *